e mërkurë, tetor 12, 2005

IBARRA

Mentre Zapatero segueix intentant resoldre la quadratura del cercle o, lo que és el mateix, com inserir el terme nació dins l'Estatut fent-lo compatible amb la Constitució, Ibarra surt molt satisfet de la reunió amb el president, convençut que Catalunya no serà reconeguda com a nació. Està clar que Catalunya no deixarà de ser una nació, suposant que ho sigui, pel que digui un home de la capacitat intelectual que demostra el Sr. Ibarra.
El que no sabem és com ho arreglarà Zapatero, perquè sona molt estrany que existeixi una nació catalana que està inclosa dins una altra nació, que seria l'espanyola. Pot la nació escocesa està inclosa dins la nació anglesa? Evidentment que no, i una altra cosa és que comparteixin, davant de la comunitat internacional, un mateix subjecte de Dret Internacional que és el Regne Unit de la Gran Bretanya i Irlanda del Nord.
No s'acaba d'entendre que vol Zapatero. En tot cas, jo crec que Ibarra ja no té cap argument per estar en contra de l'Estatut. Si Zapatero li ha garantit el que ell volia sentir en referència al concepte de nació, no pot posar cap objecció a l'altre gran tema de l'Estatut: el finançament. REcordem el que va dir fa uns mesos referent a aquest tema: "Qué se metan los cuartos dónde les quepan"

1 Comments:

Anonymous Anonim said...

Best of the blogs
Lost in the academic commentary on the nomination of Harriet Miers is the fact that she is ... FreePA.org ( freepa.org ) Our favorite part of the story comes when Perzel, who has famously said that cow milkers in Lancaster County knock down $50,000 to $55,000 a year, settled down onto a bale of hay to read to the kids, surrounded by paper ...

Hey, you have an outstanding blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a spam free marketing site. It pretty much covers spam free marketing related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

11:56 e paradites  

Posto një koment

<< Home